N-Style
Haarwerken

For you

N-Style
Haarwerken

For You

Nicole Driessen

...mijn motivatie

Kapsalon N-Style bestaat al sinds 1989. Op 20-jarige leeftijd zette ik de stap om als zelfstandige kapster door het leven te gaan. Na eerst 15 jaar een kapsalon te hebben gehad in de Peldenstraat in Stein, ben ik nu alweer 20 jaar werkzaam in de zaak aan de Havenstraat te Stein.

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding tot haarwerker. Nadat ik de opleiding voltooid had, werd er borstkanker bij mij geconstateerd.

Na mijn herstelperiode was ik vastbesloten om de draad weer op te pakken met de haarwerken. In het Anthony van Leeuwenhoek Instituut te Amsterdam, werd ik namelijk geconfronteerd met wat bestralingen en chemokuren kunnen doen met je haar.

Nadat ik de opleiding voltooid had, werd er borstkanker bij mij geconstateerd.

Nicole Driessen

Kapsalon N-Style

Meerdere reden om
voor een haarwerk te kiezen.

Maar er zijn natuurlijk meerdere redenen waarom men voor een haarwerk zou kiezen. Erfelijke aanleg voor kaalheid of gewoon het dunner worden van uw haar kan ook een reden zijn.

Wat in uw geval de aanleiding ook moge zijn; gelukkig zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden.

Na nog enkele opleidingen te hebben gevolgd ben ik in 2021 gestart met de Haarwerken in mijn salon.

Ik heb me uitgebreid laten adviseren door collegae en leveranciers. Ik heb gekozen om alleen met de beste producenten te werken. Mijn uitgangspunt daarbij was niet alleen de top kwaliteit maar ook een perfecte uitstraling. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat mijn klanten vol zelfvertrouwen hun haarwerk dragen.

Aparte werkruimte

In de kapsalon is een aparte werkruimte voor haarwerken gecreëerd. Zo geniet u alle privacy en kunnen we in alle rust uw wensen bespreken.
Als u het prettig vindt om uw partner, een familielid, vriend of vriendin meenemen is dat geen enkel probleem. Zo kunt u rekenen op een vertrouwd klankbord bij het maken van uw keuzes.

Bij ú op bezoek in het ziekenhuis

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u niet in de gelegenheid bent om de kapsalon te bezoeken. Als een extra service bieden wij de mogelijkheid tot een bezoek aan huis of in het ziekenhuis.

De nazorg

Uw haarwerk verdient een goede nazorg. Ook uw haarwerk kunnen wij wassen, föhnen en modelleren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van welke type haarwerk u gekozen heeft. Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

Ook wanneer u uw haarwerk niet via kapsalon N-Style heeft gekocht willen wij u graag helpen bij het verzorgen van uw haarwerk.

Een haarwerk van Kapsalon N-Style

Wanneer u de stap zet om een haarwerk via Kapsalon N-Style te gaan nemen, gaan wij als volgt te werk; Nadat er telefonisch een afspraak ingepland wordt, komt u naar de kapsalon. Samen bekijken we wat in uw geval de beste oplossing is. Aan de hand van foto’s uit onze catalogus maken we een selectie van een aantal haarwerken. Deze bestellen wij als zichtzending bij onze leverancier. Binnen enkele dagen hebben wij de haarwerken in huis. Dan kan er gepast worden.

Draagcomfort

Wanneer dan de keuze voor een bepaald haarwerk gemaakt is, zal dit indien nodig, nog aangepast worden. Mocht u toch geen keuze kunnen maken dat is dan geen bezwaar. In alle rust gaan we nog eens door de catalogus en vragen bij onze producent om een 2e zichtzending. Perfect is immers pas goed genoeg. Na een aantal weken maken we dan een nieuwe afspraak, om te kijken of het haarwerk nog altijd naar wens zit. We kunnen dan altijd nog wat aanpassingen doen, om het draagcomfort te verhogen.

Nicole Driessen

Haarwerken Kapsalon N-Style

Zorgverzekering

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten van een haarwerk. Om te bekijken, hoe hoog deze vergoeding is, is het van belang, dat u bij uw éérste bezoek uw zorgverzekeraarspas bij u heeft. Ik kan dan online bekijken, welke vergoeding u krijgt.

 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden 1 haarwerk per jaar, en de basisvergoeding voor 2024 bedraagt € 465,- per jaar. De hele administratieve afhandeling met uw zorgverzekeraar nemen wij u uit handen. Voor het restbedrag zullen wij u dan een factuur sturen.

calculator, calculation, insurance-385506.jpg

Bel gewoon eens voor een vrijblijvende afspraak!

intake

Wanneer u met ons een afspraak maakt kunnen wij binnen 5 werkdagen een, gratis en vrijblijvend, intakegesprek voor u inplannen.

Levertijd

Nadat wij samen een keuze gemaakt hebben bestellen wij voor u een aantal confectie-haarwerken. Deze zijn dan binnen 2 werkdagen bij ons in de kapsalon. Zodra wij uw haarwerken in huis hebben bellen wij u voor het inplannen van een afspraak om te komen passen.

Bij chemotherapie

Wij bieden de mogelijkheid voor het reserveren van een haarwerk voor een periode van, minimaal 3 en maximaal 6 weken.