Kapsalon N-Style in Lock-down

Het is natuurlijk balen! De kapsalon is als gevolg van de Lock-Down gesloten t/m 2 maart. Zodra er meer duidelijkheid vanuit de overheid komt en wij weten, wanneer wij weer open mogen gaan, zullen wij tijdig onze vaste klanten benaderen om een afspraak in te plannen. Maar tot die tijd gaan we niet bij de pakken neerzitten.

Voor je vertrouwde KEUNE producten kun je terecht in onze webshop.

Zelf bijkleuren?
Haarverf bestellen.

Als extra service maak ik op verzoek een passend verf-pakket voor je klaar. Mocht je dus zelf je haar willen bijkleuren, dan kan dat. Hoe gaat dan in z’n werk. Jij belt of stuurt een Whats’App naar 06 1136 1482. Samen spreken we dan een tijdstip af, wanneer we het pakketje bij U afleveren. (Afhalen is niet toegestaan volgens de laatste Corona-update)

Geopend voor pruik of haarwerk

Ondanks dat de kapsalon in verband met de Lock-down t/m 8 februari gesloten is kun je toch terecht voor een pruik of haarwerk. Natuurlijk is je bezoek aan onze salon geheel Corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Bel dus gerust voor een afspraak.

KLIK & SHOP
BEL – 06 1136 1482
HAARWERKEN

Welkom op onze website.

Uw kapsalon voor dames, heren en kinderen. Hier vindt u informatie over Kapsalon N-Style, wie wij zijn en over de producten waar wij mee werken in de salon. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Voor een afspraak kunt u altijd binnenkomen.

Maar u kunt ook even naar ons bellen 046-4338155.

Graag tot ziens bij Kapsalon N-Style

Nicole Driessen

KLIK & SHOP

Ben je klaar voor een styling-, kleur- of knipbehandeling van een echte Keune-kapper?

N-Style Team

Joni van Oirschot

Kapster

Nicole Driessen

Kapster & Haarwerken

Cécile Geerts

Kapster